Timmers, Keurslager

Van horecavakschool tot slagersopleiding

René Timmers heeft al een veelzijdige loopbaan achter de rug, als hij in 2007 zijn versspeciaalzaak geheel stript en een nieuwe start maakt als officieel Keurslager. René (1959) vertelt enthousiast: “Ik wist al snel dat ik deze kant op wilde. Ik heb eerst de Horecavakschool gedaan en daarna de banketbakkersopleiding. Toen ik werkte in de horeca deed ik er een slagerscursus bij. Dat was heel leuk en daar wilde ik wel in verder.” Hij kon als slagersleerling aan de slag bij Ger de Kroes, de grootste slager in Den Haag.” Ondertussen voltooide René zijn slagersvakopleiding (SVO).

Keuze voor Keurslager

De kans op een eigen zaak kwam via de Vleeschmeesters, een franchiseketen voor versspecialisten. René was Vleeschmeester van 1993 tot 1998, en ging helemaal zelfstandig verder als versspecialist. Tot hij in 2007 de belangrijkste keuze maakte om te verbouwen tot Keurslager. “We hebben de winkel in twee weken helemaal gestript en weer opnieuw ingericht. Ik was benaderd door de regiomanager van de Vereniging van Keurslagers. "Dat was een goed verhaal en we zijn Keurslager geworden. Van die keuze hebben René en Jacqueline geen seconde spijt. Die Rode K betekent voor mensen toch kwaliteit. En die bieden wij ook! En het werkt: mensen komen soms watertandend de winkel in. Terecht, want in de fraaie uitnodigende toonbank ligt een bijzonder verleidelijk assortiment.

Met goud bekroond

Timmers, Keurslager

Fahrenheitstraat 502
2561DH Den Haag
0703607067
0703560737
maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:30
zondag Gesloten