Sander Bulsing, Keurslager

Rundvlees uit de regio

Rundvlees uit de regio | uit Aerlanderveen

Ons rundvlees komt uit de regio waar de dieren alle ruimte krijgen om te leven. Aerlander runderen worden grootgebracht midden in het Groene Hart in Aerlanderveen op mooie groene weides. Het rundvlees kenmerkt zich door een bijzondere malsheid en "ouderwetse" rundvleessmaak en behoort tot de top in Nederland.

Door de ouderwetse, diervriendelijke en duurzame manier waarop de runderen worden gehouden, is de smaak en malsheid van absolute top kwaliteit.

Voor meer info: www.vleespijl.nl

Een greep uit ons assortiment:

 • Biefstuk
 • Kogelbiefstuk
 • Haasbiefstuk
 • Entrecote
 • Staartstuk
 • Runderschnitzels
 • Sucadelappen
 • Riblappen
 • Runderrollade
 • Rosbief
 • Braadlappen
 • Bieflappen
 • Magere stooflapjes
 • Braadstuk
 • Runderpoulet
 • Hacheevlees

Black Angus Beef

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. PM Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor gerenommeerde restaurants en de beste kwaliteitsslagers.

 • PM Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.
 • Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.
 • De stamboom Angus wordt gefokt middels een door de USDA gecertificeerd programma en voldoet aan de diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’-programma normen. 
 • Dit kwaliteitsrundvlees wordt gefokt in overeenstemming met het NHTC-programma. NHTC wil zeggen ‘Non-Hormone Treated Cattle’; niet met hormonen behandeld rundvlees.

Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren. Noord-Amerikaans PM Black Angus Beef is in Nederland uitsluitend via Hems bv leverbaar. Noord-Amerikaans Black Angus rundvlees kan in bulk maar ook geportioneerd verpakt worden geleverd op gewenst gewicht en verpakkingseenheid.

Duroc de Batallé

Als belangrijkste kenmerk, heeft de Duroc de Batallé een hoog aandeel intramusculair vet waardoor het verse vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is.

Voor de culinaire specialist, die een uniek product waardeert, hebben wij vers vlees met een hoge meerwaarde: LOMO (rug) en Solomillo (haasje). Beide spieren hebben een uitgebalanceerd en hoog aandeel intramusculair vet.

TIP: het fijnste resultaat heeft u indien licht rosé bereid zonder overdadig gebruik van kruiden of specerijen. 

Dit maakt de LOMO en SOLOMILLO zeer mals en sappig. LOMO koppelt een smaak aan een aangename beet en is ronduit lekker. SOLOMILLO is botermals en heeft een uitermate verfijnde smaak.

Als Keurslager verrassen wij u ook graag met bijzondere vleesspecials. Wij bieden u dagelijks speciale vleesgerechten, die u snel en gemakkelijk thuis op tafel zet. Er is steeds meer vraag naar deze producten, die wij met veel plezier in eigen keuken bedenken en bereiden. Zo is ons Bretonse steak erg populair, en niet alleen tijdens de feestdagen.

Hieronder een greep uit onze smaakvolle Luxe Vlugklaar producten:

Bretonse Steak

Heerlijk Limousin biefstukje, met reepjes Parmaham, verse spinazie, en een echte Bretonse Marinade
Bereidingstijd: circa 10 minuten bakken

Kip cordon bleu

Een mals kipfiletje gevuld met ham en kaas. De buitenkant is lekker gepaneerd.
Braadadvies: 2 x 7,5 minuten zachtjes bakken

Pepersteaks

Botermalse gemarineerde biefstukjes met 4 seizoenenpepertjes.
Braadadvies: 2 x 2,5 minuten bakken

Gepaneerde schnitzel

Heerlijk malse varkensschnitzel gemarineerd in een speciale dressing en afgepaneerd met goudpaneer.
Braadadvies: ca 10 minuten bakken.

Houthakkersteak

Procureurlapje omwikkeld met mager rookspek en afgegarneerd met lekkere kruidenolie.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.

Tante Door kip

Tante Door is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in Brabant en groeit daar op tot een volwaardige kip in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag en nachtritme. De ambachtelijke verwerking vindt volledig plaats in Nederland. De groei, productie en distributie geschiedt van A tot Z in ons eigen beheer. Wij zijn volledig transparant en laten u graag persoonlijk met Tante Door kennismaken in haar stal in Brabant of via de webcam (www.tantedoorkip.nl)

Rust en ruimte

Het slachten van de kip vindt plaats op dezelfde locatie als waar de kip opgroeit. Er is geen transport nodig waardoor er geen stresshormoom wordt aangemaakt.

Voeding en antibiotica

Onze Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting is 70% plantaardig met mineralen en vitaminen. Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend en is antibiotioca vrij.

Opfoktijd

De eerste drie weken leven de kuikens in een verwarmde kuikenstal, daarna groeien zij op in de ruime Tante Door stallen.

Wij hebben voor u bijzonder varkensvlees | Duroc d'olives

Het Duroc varken is voornamelijk gekend vanwege zijn typische rode vacht en hangende oren. Durocs hebben echter aanzienlijke variatie in kleuren. De kleur kan vari'ren van een zeer licht gouden bijna gele kleur, tot een haast zeer donker mahonie.

Voor meer informatie: www.durocdolives.nl

Sander Bulsing, Keurslager

Fahrenheitstraat 502
2561DH Den Haag
0703607067
0703560737

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:30
zondag Gesloten